Συνεδρίαση της συντονιστικής επιτροπής της Καμπάνιας Αλληλεγγύης

Συνεδρίασε την Τρίτη 17/6 η ανοιχτή συντονιστική επιτροπή της Καμπάνιας όπου διαμορφώθηκε ομόφωνα το “ιδρυτικό” κείμενο της καμπάνιας στη βάση του αρχικού καλέσματος και της συζήτησης που έγινε στην ανοιχτή συνέλευση της Πέμπτης 13/6. Το κείμενο θα ανεβεί στα ηλεκτρονικά μέσα της Καμπάνιας και θα διαμορφωθεί κατάλληλα για μοίρασμα στις παρεμβάσεις της Καμπάνιας.
Σ’ αυτά τα πλαίσια η Συντονιστική συζήτησε την οργάνωση των ηλεκτρονικών μέσων της καμπάνιας.
Blog:https://solidarityantifascistukraine.wordpress.com/
fb:https://www.facebook.com/pages/Solidarity-campaign-to-the-antifascist-struggle-in-Ukraine/799362816765041
email:Solidarity.antifascist.Ukraine@gmail.com

Τα ηλεκτρονικά μέσα θα έχουν κατά βάση χαρακτήρα αντιπληροφόρησης για τις εξελίξεις στην Ουκρανία και στήριξης στο αντιφασιστικό στρατόπεδο. Ωστόσο στο blog θα υπάρχει ειδικός χώρος όπου θα φιλοξενείται αρθρογραφία και διάλογος. Χρειάζονται διαθεσιμότητες και πρωτοβουλίες για μεταφράσεις, ιδέες και υποδείξεις για διεύρυνση των πηγών αντιπληροφόρησης μας.
Συζητήθηκαν ακόμα τα οικονομικά της Καμπάνιας. Το τρέχον ταμείο της Καμπάνιας προέρχεται από το κουτί οικονομικής ενίσχυσης της Συνέλευσης της 13ης Ιούνη. Χρειάζεται ενίσχυση του ταμείου από τις συλλογικότητες και αγωνιστές που στηρίζουν την Καμπάνια, προκείμενου να μπορέσει η Καμπάνια να βγάλει υλικά, να καλύψει έξοδα για εκδηλώσεις κλπ και προκειμένου να δημιουργηθεί η δυνατότητα έμπρακτης υλικής βοήθειας στο Borotba.
Η Καμπάνια θα προχωρήσει στην έκδοση αφίσας. Προετοιμάζεται μια δημόσια εκδήλωση της Καμπάνιας για την Ουκρανία με επιδίωξη για παρουσία συντρόφων του Borotba και επικοινωνία με άλλες επιτροπές αλληλεγγύης του εξωτερικού. Στις άμεσες προτεραιότητες είναι και η διοργάνωση μιας συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στην Ουκρανική πρεσβεία. Η Καμπάνια θα στηρίξει και θα παρέμβει επίσης στο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ (4-6 Ιούλη).
Η επόμενη συνεδρίαση της Συντονιστικής θα γίνει την Τρίτη 24/6, στις 19:00, στη Λέσχη Αναιρέσεις, Ιπποκράτους 175 και Λασκάρεως.

Advertisements
This entry was posted in Συσκέψεις. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s