Επιστροφή της ελληνικής αποστολής από Ρωσία – Ουκρανία!

10701967_10152280827156574_8728757032677902632_n

Επιστρέφει η ελληνική αποστολή της Αντιφασιστικής Καμπάνιας για την Ουκρανία την Τετάρτη 1/10 στην Αθήνα. Τελικά το διεθνές Καραβάνι αλληλεγγύης δεν κατόρθωσε να μπει ολόκληρο στην Ανατολική Ουκρανία και να διοργανώσει τη συναυλία που είχε ανακοινώσει, για λόγους ασφαλείας. Ωστόσο, τα δύο από τα τέσσερα μέλη της ελληνικής αποστολής εισήλθαν το Σάββατο, και είχαν τη δυνατότητα να διενεργήσουν επαφές και συνεντεύξεις με εκπροσώπους των κυβερνήσεων των λαϊκών δημοκρατιών, με μέλη των λαϊκών πολιτοφυλακών, καθώς και με τμήματα των ελληνικών κοινοτήτων του Ντονέτσκ και κοντινών περιοχών. Επιπλέον, αντιπροσωπείες του καραβανιού έμπαιναν κατά διαστήματα στις λαϊκές δημοκρατίες του Λουγκάνσκ και του Ντονέτσκ. Στις αντιπροσωπείες αυτές συμμετείχαν και τα άλλα δύο μέλη της ελληνικής αποστολής, τα οποία παράλληλα κατά τη διαμονή τους στα σύνορα διενέργησαν σειρά επαφών, επισκέφτηκαν καταυλισμούς προσφύγων ενώ συμμετείχαν και σε τελετή παράδοσης της ανθρωπιστικής βοήθειας που έγινε την Τρίτη 30/9 στο Rostov της Ρωσίας.

Η ελληνική αποστολή επιστρέφει λοιπόν στην Αθήνα, και η Αντιφασιστική Καμπάνια για την Ουκρανία διοργανώνει την υποδοχή της αποστολής στο αεροδρόμιο. Καλούμε όλες και όλους να παρευρεθούμε την Τετάρτη στις 12.30 το μεσημέρι στο κτίριο των Αφίξεων στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ώστε να υποδεχτούμε τα τέσσερα μέλη της ελληνικής αποστολής.

Καλούμε επίσης την Πέμπτη 2/10 στις 12 σε συνέντευξη τύπου με τα μέλη της ελληνικής αποστολής, ώστε να ενημερώσουν για τις λεπτομέρειες του ταξιδιού. Η αίθουσα της συνέντευξης τύπου θα ανακοινωθεί άμεσα.

Τέλος, η επόμενη συνέλευση της Καμπάνιας θα γίνει την Πέμπτη 2/10 στις 19.30 στη Λέσχη Αναιρέσεις (Ιπποκράτους 175), όπου θα συζητήσουμε τις επόμενες πρωτοβουλίες μας.

Advertisements

About solidarity2014

καμπάνια αλληλεγγύης στον αντιφασιστικό αγώνα στην Ουκρανία
This entry was posted in Νέα, Συσκέψεις. Bookmark the permalink.

One Response to Επιστροφή της ελληνικής αποστολής από Ρωσία – Ουκρανία!

  1. Παράθεμα: Παντιέρα αντικαπιταλιστική ενημέρωση – Επιστροφή της ελληνικής αποστολής από Ρωσία – Ουκρανία!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s