Διεθνές Αντιφασιστικό Καραβάνι για το Ντονμπάς: Η αφίσα της ελληνικής αποστολής!

Η Αντιφασιστική Καμπάνια για την Ουκρανία βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα τη συμμετοχή της στο 2ο Διεθνές Αντιφασιστικό Καραβάνι Αλληλεγγύης στο Ντονμπάς. Εργαζόμενοι, άνεργοι, φοιτητές, γυναίκες και άντρες θα βρεθούμε το διάστημα 6 έως 10 Μάη στο πολύπαθο αλλά ηρωικό Ντονμπάς μαζί με αντιπροσωπείες από πάνω από δέκα χώρες απ’ όλο τον κόσμο (Ρωσία, ΗΠΑ, Βρετανία, Ισπανία, Ιταλία, Πολωνία, Τουρκία, Περού κ.α.) για να μεταφέρουμε πολιτική αλλά και υλική/ανθρωπιστική στήριξη στον αγωνιζόμενο λαό του Ντονμπάς που εδώ και ένα χρόνο πολεμάει ενάντια στη χούντα του Κιέβου και τα ιμπεριαλιστικά σχέδια των ΗΠΑ-ΕΕ.
Με χαρά θα συμμετέχουμε στο Διεθνές Φόρουμ αριστερών, κομμουνιστών, αντιφασιστών που ετοιμάζουν αριστερές δυνάμεις του Λουγκάνσκ καθώς και στους εορτασμούς για την 70η επέτειο από την Αντιφασιστική νίκη των Λαών.
Το μήνυμα είναι επίκαιρο όσο ποτέ και θα ακουστεί δυνατά από τον τόπο όπου έφαγαν τα μούτρα τους οι σύγχρονοι ναζί του Δεξιού Τομέα, οι παραστρατιωτικές φασιστικές ομάδες τύπου Αζόφ κι οι μισθοφορικοί στρατοί των ολιγαρχών. Ο φασισμός δεν θα περάσει!

Το κάθε μέλος της αποστολής θα μεταφέρει όση ανθρωπιστική βοήθεια μπορεί. Οι οδηγίες των διοργανωτών του Καραβανιού είναι να γίνει ο κάθε συμμετέχοντας, μεταφορέας ανθρωπιστικής βοήθειας.
Μπορείτε ως και τη Δευτέρα 3 Μάη να συνεισφέρετε στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό. Στόχος μας είναι να καλυφθεί μέρος των αυξημένων εξόδων της αποστολής αλλά κυρίως να συγκεντρωθεί επαρκής ανθρωπιστική βοήθεια. Σας καλούμε να συμβάλλετε και να διαδώσετε την είδηση:

*Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας, Αρ. λογαριασμού: *151/44144464 *
IBAN: *GR430110150000015144144464
*SWIFT [BIC]: *ETHNGRAA (χρειάζεται για καταθέσεις από Κύπρο και εξωτερικό)

καραβανιτελ2

Υπενθυμίζουμε ότι η Αντιφασιστική Καμπάνια μαζί με πρόσφυγες/μετανάστες από την Ουκρανία και τη Ρωσία συγκεντρώνουν σε μόνιμη βάση ανθρωπιστική βοήθεια στον πολιτιστικό χώρο «Ντοστογιέφσκι», Κωλέττη 14, Εξάρχεια, 2ος όροφος (τηλ. 6981021781, λογαριασμός εθνικής: 146/001167-36)

Δημοσιεύτηκε από τον solidarity2014

καμπάνια αλληλεγγύης στον αντιφασιστικό αγώνα στην Ουκρανία

2 σκέψεις σχετικά με το “Διεθνές Αντιφασιστικό Καραβάνι για το Ντονμπάς: Η αφίσα της ελληνικής αποστολής!

Σχολιάστε