Χαιρετισμός από τους κομμουνιστές του Λουγκάνσκ για την 98η επέτειο της Οκτωβριανής Επανάστασης

aisdonbassΛάβαμε και δημοσιεύουμε ένα χαιρετισμό για την 98η επέτειο της Οκτωβριανής Επανάστασης από τους κομμουνιστές του Λουγκάνσκ.

Σεβαστοί σύντροφοι!

Εκ μέρους των κομμουνιστών του Λουγκάνσκ, των αντιφασιστικών, εργατικών, σοσιαλιστικών και αριστερών δυνάμεων του Λουγκάνσκ, σας χαιρετίζω και σας συγχαίρω με την ευκαιρία της 98ης επετείου της Μεγάλης Οκτωβριανής Σοσιαλιστικής Επανάστασης.

Τα επαναστατικά επιτεύγματα στη Ρωσία και στα κράτη της πρώην Σοβιετικής Ένωσης καθώς και η συμβολή τους στην ανάπτυξη του παγκόσμιου κομμουνιστικού κινήματος είναι αδύνατο να υπερεκτιμηθούν. Στη Σοβιετική Ένωση άρχισε να εφαρμόζεται στην πράξη η θεωρία του Μαρξισμού-Λενινισμού – η θεωρία της οικοδόμησης μιας δίκαιης, τίμιας, ειλικρινούς κοινωνίας, βασισμένης στις αρχές της λαοκρατίας, της εξουσίας του προλεταριάτου, του κομμουνισμού – σοσιαλισμού.

Ο ηγέτης του πρώτου σοσιαλιστικού κράτους στον κόσμο, Β.Ι. Λένιν, και οι σύντροφοί του έχουν δείξει πώς πρέπει να ενεργούν οι επαναστάτες κομμουνιστές σε περιόδους όξυνσης της ταξικής πάλης, οικονομικής κρίσης και ανθρωπιστικής καταστροφής. Και αυτό το παράδειγμα χρησιμοποιήθηκε και θα χρησιμοποιείται πολλές φορές στην πράξη σε όλο τον πλανήτη.

Χωρίς καμιά τουφεκιά, το 1917 η εξουσία στο Λουγκάνσκ πέρασε στα χέρια των Μπολσεβίκων-Λενινιστών. Η οργάνωσή μας – διάδοχος του επαναστατικού ΠΚΚ [Μπολσεβικοί] – ΚΚΣΕ, του Κλίμα Βοροσίλοφ και της «Νέας Φρουράς», καλεί όλες τις προοδευτικές δυνάμεις του κόσμου να γιορτάσουν αυτήν την ημέρα με το σύνθημα «Από την Επανάσταση του 1917 στην ΕΣΣΔ στην Παγκόσμια Επανάσταση του 2017!»

Σεβαστοί σύντροφοι, σας χαιρετίζουμε όλους σας στη δική μας διεθνιστική κομμουνιστική αλληλεγγύη! Ευχόμαστε επιτυχίες στους αγώνες και μόνο νίκες!

Με επαναστατικούς χαιρετισμούς,

Ο επικεφαλής της κομμουνιστικής οργάνωσης του Λουγκάνσκ και συντονιστής του διεθνούς φόρουμ “Αντιφασισμός, Διεθνισμός, Αλληλεγγύη”,

Μαξίμ Τσιάλενκο

Σχολιάστε